Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2012 20:03 - Женския оргазъм...
Автор: kassandra Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7809 Коментари: 10 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Аз съм голяма любителка на женския оргазъм по чисто егоистични причини. Както съм любителка на парите по финансови. Женският оргазъм е физиологически най-приятното преживяване, което ми се е случвало, просто защото не употребявам наркотици. (Чела съм, че хероиновият кик бил по-готин от оргазма, но ще проверя дали е така само ако ми открият терминална болест, за която не се предвижда да се намери лечение в дните, които ми остават и които смятам да запълня с тотална наркомания, разврат и тежки обществени излагации.)

 

Ако в секс, в който аз участвам, няма женски оргазъм – той за мен просто не се е състоял. Някои казват, че на пияно не се брои, аз пък казвам, че ако не свърша, не е имало секс. Така като го сметна съм спала с много жени и правя секс от 17-сет годишна, макар де факто да познавам женският пол в библейския смисъл от късното си тийнейджърство и да съм била с… няма да ви кажа колко партньорки, но са повече от пет. Женският оргазъм по тези земи обаче е изключително подценяван и непознат феномен. Или казват, че го няма и бил мит, или му измислят разни форми, каквито той не приема, или го обявяват за някаква разновидност на любовното чувство или направо си твърдят, че не бил задължителен. Тези глупости изобщо не са в мой интерес. Та затова реших да спретна това образователно трактактче, чиято таргет група е "великият", "свръхпотентен" български любовник.

„Само като те погледна и свършвам”, „Изпразних се докато ти правих свирка”, „Получих оргазъм от тези 13 секунди секс” и „Сексът беше хубав и без да свърша” са малки женски лъжи, след които следва или „Нека си останем приятели” (по-честният вариант) или „Харесах си едни сандалки в мола, миличко, айде да ми ги купиш” (цената на излъганите очаквания). Жените в България много лъжат за оргазма си. Подозирам голяма част от тях, че никога не са го изпитвали в присъствието на друг човек в леглото си. Лъжат и от невежество, и за да се изфукат пред приятелки колко добър е всъщност мижавият им сексуален живот, и за да бранят крехкото мъжко его, и за да си помпат нарочно любовниците със самочувствие с цел извличане на облаги. Женската сексуална симулация е безбрежен тематичен океан, но да не отплаваме сега в него, а да се спуснем по бурния водопад на дамския оргазъм, към който съм насочила в момента мисловната си лодка.

От всички мои приятелки, които са ми споделяли – а те са сравнително разхайтени – само няколко мъже са се интересували от техният оргазъм наравно с мъжкия. Към две трети са имали по-сериозни грижи докато са били в леглото – като например как да не свършат преждевременно, как да си запазят ерекцията и колко велики са всъщност и как точно да се целунат по гъза в този момент, та оргазма на моите приятелки им е бил бял кахър. Дето се вика – техният се мержелее на хоризонта като неуловима Фата Моргана и са толкова неустоими, та таа под себе си ли ще я мислят!? Та точно тези последните се събират на семинари и измислят слоугъните на неудовлетворителния за жената секс. Ето част от тях: „Оргазмът на жената е най-вече в главата й, тя трябва да е влюбена, за да свърши”, „Всички женски оргазми са различни, няма общовалидно определение какво представляват”, „G-точката е мит” (а по-остроумните твърдят, че била на края на shopping).

Стигала съм до крайни мерки в образованието на тези мили, сладки, неумели копирайтъри на заблуждаващата сексуална самореклама. Цял живот приказвам, приказвам, приказвам – еби, учи, еби, учи! – и накрая минах на практическо обучение. Срещах се с един тип, когото ужасно харесвах, защото беше умопомрачително ерудиран, имаше маниери на 12-то поколение британски аристократ и миришеше на зашеметяващи парфюми. Но като останахме без дрехи и само на междуметия (т.е. – без помощта на любимите и на двамата сложни думи), разбирах точно какво означава онази реплика на Марияна Димитрова от „Мъжки времена”: „Не искам този лигльо да ма лигави!”. Та тази първа и последна вечер, на сексуалното ми себеотдаване на мъж в живота ми, го попитах: „Жените преди мен как свършваха с теб?” И чух класическия слоугън: „Ами при всяка е различно, някои дори не ги усещах кога свършват.” „А ти в тях ли си бил през това време?” – поинтересувах се аз и на челото ми се появи онази характерна отвесна бръчка между веждите. Естествено, че бил в тях. „Ами как така не си ги усещал?” Не били викали и не се били мятали. Тук става ясно, че човекът няма понятие що е това женски оргазъм, а аз искам от него по-сложното упражнение – да ми го причини. Наложи се да си го причиня сама в негово присъствие и в последния миг да му пъхна пръста в себе си, за да види за какво става въпрос. Шок! „Къде ми е онази работа, когато ми трябва!” А де! Къде ти е? И аз това питам! И също така къде ти са езикът, пръстите, дланите и анатомичната култура?

Женският оргазъм, мой мили сексуален балкански лъве, не е нито израз на безкрайна любов към теб, нито късо съединение в дамската главица, нито крещене и мятане. Той е серия неволеви конвулсивни свивания на мускулите на влагалището, от които по цялото ти тяло се разнасят топли вълни на удоволствие. И най-важното – постига се чисто физиологически, трябва да се натиснат определени копченца по женското тяло, иначе го няма, колкото и да е влюбена. Както ти не свършваш, когато не си го пъхнеш в нещо тясно и влажно. Някои оргазми са по-силни и продължителни и тогава усещаме как пломбите ни заплашват да изхвръкнат от кътниците, летят ни искри от косата и изпадаме в безтегловност и безвремие от ужасяващо големия телесен кеф. Доволни сме до сълзи. Това е състоянието, в което е била докарана онази мечка, която още носи мед. Оргазмът ни не е нежен, ефирен и женствен, нещо което може и да пропуснеш. Той е тотално телесен, влажен и конвулсивен, правим грозни физиономии, пъшкаме, потим се – точно като теб, мъжо. Някои дори отделят секрети от уретрата, на тласъци, пак точно като теб.

За да се стигне до женски оргазъм обаче, се изисква много работа, гълтане на егоизма и огромно търпение. Първо, жената трябва да е спокойна и да се чувства харесвана. А не да й викаш, докато я събличаш: „Ееее, Миче, къв гъз си отпрала, шти спра биричките”, „Цуре, те мойте цици по-големи от твойте, ма!”, или „Е ся бива ли интелигентна жена да носи под панталона чорапогащник с бримка, Виктория!” Тогава се случва следното: в главата на Мичето, Цурето и Вичка с трясък пада метална врата, която отделя възможността да получи оргазъм от реалността. Духът им се издига над леглото, сяда по турски във въздуха напълно облечен, пали цигарка, присвива очи и си казва: „Виж си първо косматия задник и паласките, бе кретен! О, отгоре погледнато теменцето ти доста лъщи! Глупак, поне пари да имаше, да знам за кво търпя всичко това. Ще видиш свирка на 36-ти в шестък.” А пък физическото им тяло в същото време просто ви изчаква да приключите, за да си спи после. Тленната им уста може да попъшка малко за звуково оформление, но това нищо не означава. Освен – аре по-бързо, че умрях за сън!

Да речем, че успеете да я съблечете без да я обидите и дори ви се откъсне от сърцето някой комплимент. Сега идва ред на огромната тайна, която се предава от векове на векове, шепнешком, от баща на син, но само сред много отбран кръг хора, предимно в развитите държави и Индия. Нарича се дълга любовна игра! Шшшшт, да не чуят пазителите на тайната, че ще ми хвръкне главата! Но точно защото тайната е толкова велика и добре пазена, тя още не е разпространена масово в по-неразвити територии като България. В тази страна една шепа елитни ебачи знаят, че между свалянето на боксерките и проникването трябва да минат поне 5-10 минути. Поне! В някои култури изискват и по-дълга любовна игра, но ние сме нова нация във Великия съюз на сексуално просветените, затова да не сме максималисти. Пет-десет минути – кой ти ги дава! Как сме се справяли досега без да знаем тайната? Дедите ни са научили синовете си така: „Ако не ти влиза, наплюнчи го и ръгай!” Ето тук отново надникваме към генезиса на култовата реплика „Не искам този лигльо да ма лигави!” и думата „лигави” придобива вече и съвсем конкретни мокри осезаеми измерения. А колко по-лесно ще е ако нямаме нужда от плюнка, а смазката е самопородила се в мястото на влизането! Но както казах, това е щателно пазена тайна, мисля, че има нещо общо с тамплиерите и розенкройцерите.

Женският клитор е много важен съюзник в пътя към женския оргазъм. За огромна част от жените съприкосновението с него е задължително. При една малка елитна дамска група – обикновено на по-късна възраст – и само G-точката върши работа, разбира се ако пропуснеш плюнченето и ръгането и предизвикаш естествената лубрикация. Ако заложиш само на митологичната точка обаче, любовната игра трябва да е още по-дълга и се изискват доста повече от двата тласъка, с който свършваш ти. Мнооогооо повече, стотици пъти повече! Та за по-сигурно, драги превъзходен български полов атлете, вземи намери клитора на любимата си и се осведоми как точно тя обича да се отнасят с него. Ще ти дам жокер – не е в трахеята й, нито в хранопровода. Филмът „Дълбокото гърло” несъмнено е порно-класика, но като във всяко произведение на изкуството, и в него има огромна доза художествена измислица, целяща да задоволи фантазиите на мързеливите и ръкоблудсващите. Клиторът не е и в дупето й, нито между циците й, извратеняк такъв! Няма да свърши от нито една от изброените дотук дейности. Къде се намира ли? В интернет има много уроци по анатомия, напълно научни и прилични, с хубави цветни схеми. В Уикипедия дори е снимана истинска вагина от много близък план, обяснено е. Имаш компютър, нали? Излез от порносайтовете, напиши в търсачката „анатомия на женски полови органи” и се учи.

При женски оргазъм задължително се случва следното: влагалището първо набъбва, а след това започва конвулсивно и неконтролируемо да се свива и разпуска. Няма как да не го усетиш, ако си вътре. Остави писъците и крясъците за тези, които ще умрат в блажен сексуален идиотизъм. Това, че набъбва, обяснява защо ти сам си си виновен, ако някоя ти е широка – не си я възбудил достатъчно. Малко преди жената да свърши, на нея там долу всичко и е така налято с кръв, че няма как да е широка. Друг сигурен признак, че е стигнала до оргазъм, е, че зениците й се разширяват. Ако очите й са светли, ще го видиш много добре. Между другото, при теб се случва същото. И, разбира се, налице са и всички останали обичайни и за теб признаци – тежко дишане, силно биене на сърцето, пламнало лице.

Много сложно, нали? О, боже, това си е ядрена физика и мозъчна хирургия взети заедно! Това е толкова непостижимо, трудно и неуловимо, толкова трудоемко и погазващо егото ти, толкова немъжко, небългарско, и педалско – да се погрижиш за партньорката си да свърши и тя! Ако го направиш, ще те изключат от всички патриотични организации, футболни агитки, елитни плейбойски коч-компании и общества на дупенца и тарикатчета.

Това беше теоретичната част. Благодаря да вниманието. А сега марш на практическо упражнение! И следващия път като се хвалите в мъжка компания какви плейбои сте, не си бройте собствените оргазми, а оргазмите на жените, с които сте били. Само те ви се пишат на плейбойското досие и разнасят от уста на уста славата ви в дамски компании. Другото си е самозадоволяване парекселанс, но вместо с ръка – с жена.

 

Pasted from 

 

teodora12.aha.bg/





Тагове:   оргазъм,   Диалози,   жени,   лъжи,


Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Да се включи в учебната праграма на ...
08.10.2012 20:30
Да се включи в учебната праграма на средния курс, просто за да се спести време за самообучение. Рано или късно мъжете се научават. Но това става чак след 30-те години, когато и жената поузрее. Всъщност, жените стават все по-добри с годините, защото се отпускат и наслаждават без страх. Както и да е...постингът ти е много сериозен и напълно верен.
цитирай
2. deathmetalverses - Абе, мойто момиче, да си чула за МЪЖКИ ОРГАЗЪМ?!
08.10.2012 20:36
Един вид оргазъм има - женски, а ти го повтаряш хиляда пъти.., пардон, това май е копипейст? Е, щом не си автор - тафталогията е простена !

РЪГАШ ЧУШКИ ЛЮТИ В БОБА ... и това е "мъжкият оргазъм"!
цитирай
3. neznayko - Незнайкови глупости
08.10.2012 21:23
Признавам си честно, че прочетох само първия абзац. Нататък ме домързя. Ама щом е за оргазми, значи е хубаво :) Тези дни ще се напъна да го прочета цялото... Но ти си виновна за читателския ми провал. От ника ти се заблудих, че ще става дума за пророчества. То все едно да те прекръстя на Касандрела :)
цитирай
4. анонимен - Мислиш ли, че някой мъж ще го прочете?
09.10.2012 01:18
Всеки се мисли за голЕм пич, макар, че в блога е пълно с лигльовци пишещи
стиховца,ха-ха-ха.
цитирай
5. vmir - Много субективно. Играеш го строга ненаситна господарка, и не подозираш, че не си поне типичния случай.
09.10.2012 07:16
Явно не си чувала за жени, които не ти позволяват да им дадеш пазените според теб във вековна тайна не занамколкоси минути за задействане на смазочната система. Не си чувала и за жени, които сами не знаят къде им е клитора, ако не ги научиш, ама и тогава само проформа се интересуват от въпросният техен орган. И няма да повярваш, че точно такива жени огласят околностите като саблезъби тигрици от възторг, че им им го набутваш яко. Няма да повярваш, че има жени, които не обичат да ги лижат не заради друго, а за да не ги ухапят! Че не е никак задължително такива да са грозни. И ще ме вземеш за наивник ако ти кажа че вярвам, че има и жени, които никога не са мастурбирали, и че нямат нищо общо с проститутките. Кажи ми, че се имам за голем пич и затова не подозирам, че това са имитации. Ами така е, като си била само с един мъж и после не си поискала да повториш, защото си решила, че трябва да научиш мъжете да мислят за себе си както мислят за тях лезбийките. От мен да знаеш, че порно - урочетата ужасно много подвеждат. Подозирам, че част от зрителите им сменят резбата заради прекаленото си предоверяване в тях. Гледай ги, ако са ти интересни, но им вярвай, там всичко е направено не за да те научи, а за да те заблуди. Погледни само как всички мъже при тях свършват ръчно, сякаш няма по-добро средство от ръката. Смях.
цитирай
6. landing - Най- накрая да прочета свестен постинг.
09.10.2012 09:21
Даже и копипейст да е- все тая. Забелязваш ли че само мъже са се изказали? Жените вият сърми и пишат поезия- тоест, това са изискванията на балканския мачизъм и псевдоморал, а именно от секс да разбират мъжете, а жената да е нежно цвете, дето идея си няма за какво става въпрос. И точно затова филмите, които сполучливо се визират в текста са направени така- жената да изглежда насила надяната някому на ..., и да прави секс с леко отвращение. Същевременно да се усещат потните мищци и релефите на балканджията, награбил булята в пристъп на брутална ерекция и тежък нагон след три ракии и некъпан от предната събота. Може и някъде из архивите да има романтични сексове изиграни и заснети, обаче те са по- скоро щриховани за досещане "тоз сигур ша я е.е", след като е дадена пазва, дюкян и се е сменил кадъра с кротко пасяща крава отвъд оградата. Та това е народопсихология просто и е за удивление, че още важи.
цитирай
7. vmir - 6. landing - Най- накрая да прочета свестен постинг.
09.10.2012 15:16
landing написа:
Даже и копипейст да е- все тая. Забелязваш ли че само мъже са се изказали? Жените вият сърми и пишат поезия- тоест, това са изискванията на балканския мачизъм и псевдоморал, а именно от секс да разбират мъжете, а жената да е нежно цвете, дето идея си няма за какво става въпрос. И точно затова филмите, които сполучливо се визират в текста са направени така- жената да изглежда насила надяната някому на ..., и да прави секс с леко отвращение. Същевременно да се усещат потните мищци и релефите на балканджията, награбил булята в пристъп на брутална ерекция и тежък нагон след три ракии и некъпан от предната събота. Може и някъде из архивите да има романтични сексове изиграни и заснети, обаче те са по- скоро щриховани за досещане "тоз сигур ша я е.е", след като е дадена пазва, дюкян и се е сменил кадъра с кротко пасяща крава отвъд оградата. Та това е народопсихология просто и е за удивление, че още важи.


С това допълнение, постинга става по-ясен. Само дето повече би му подхождало заглавие като: "Защо обърнах резбата" или по-недвуслисленото: "Защо предпочитам жени да ми бъркат във вагината". Така щеше да си намери правилните читатели и да се избегне тъпото сексуално противопоставяне.
цитирай
8. kassandra - Благодаря на всички за коментар...
09.10.2012 19:21
Благодаря на всички за коментарите.Ще коментирам основно така:
1.Стар чероки разказвал на своя внук за борбата, която се води във всеки един от нас. И рекъл на момчето, че в душите ни се борят два вълка. Единият е зъл, той е гневът, завистта, недоволството, отрицанието, алчността, надменността, самосъжалението, чувството за малоценност или пък за превъзходство, лъжата, фалшивата гордост и егоцентризмът. Другият е добър - той е радостта, мирът, любовта, надеждата, спокойствието, скромността, добротата, благосклонността, взаимността, щедростта, искреността, състраданието и вярата.
Внукът се замислил за момент и след това попитал дядо си:
- И кой вълк побеждава?
- Този, когото нахраниш. – отговорил старият чероки.

И втората притча:
В едно село живеел много беден старец, но даже кралете му завиждали, защото имал прекрасен бял кон. Кралете му предлагали невиждани суми за коня, но старецът винаги казвал, че конят за него не е кон, а личност и не може да го продаде…Веднъж, старецът видял, че конят го няма и всички жители на селото му казали :
- Ти си един нещастен глупак, ние винаги сме знаели, че конят ще избяга в един момент. Да беше го продал, сега щеше да имаш купища пари.
- Не отивайте толкова далеч - отговорил старецът - просто кажете, че конят го няма на мястото му. Това е фактът. Дали това е нещастие или благословия, това вече е разсъждение. А кой знае какво ще последва ?
Хората се смеели на стареца, те знаели, че той не е съвсем с ума си.
Но след 15 дни, конят се върнал и довел със себе си още 10 също толкова красиви коня.
- Старецът беше прав – започнали да говорят хората, това наистина не е било нещастие, а благословия.
- Не отивайте толкова далеч – пак отговорил старецът – фактът е, че конят се върна и доведе още 10 коня със себе си. Кой знае дали това е благословия или нещастие. Това е просто фрагмент. Вие прочетохте само една дума в изречението, как може по нея да съдите за цялата книга?!
Този път, хората не обсъждали, но в себе си решили, че старецът не е
цитирай
9. kassandra - В едно село живеел много беден ст...
09.10.2012 19:23
В едно село живеел много беден старец, но даже кралете му завиждали, защото имал прекрасен бял кон. Кралете му предлагали невиждани суми за коня, но старецът винаги казвал, че конят за него не е кон, а личност и не може да го продаде…Веднъж, старецът видял, че конят го няма и всички жители на селото му казали :
- Ти си един нещастен глупак, ние винаги сме знаели, че конят ще избяга в един момент. Да беше го продал, сега щеше да имаш купища пари.
- Не отивайте толкова далеч - отговорил старецът - просто кажете, че конят го няма на мястото му. Това е фактът. Дали това е нещастие или благословия, това вече е разсъждение. А кой знае какво ще последва ?
Хората се смеели на стареца, те знаели, че той не е съвсем с ума си.
Но след 15 дни, конят се върнал и довел със себе си още 10 също толкова красиви коня.
- Старецът беше прав – започнали да говорят хората, това наистина не е било нещастие, а благословия.
- Не отивайте толкова далеч – пак отговорил старецът – фактът е, че конят се върна и доведе още 10 коня със себе си. Кой знае дали това е благословия или нещастие. Това е просто фрагмент. Вие прочетохте само една дума в изречението, как може по нея да съдите за цялата книга?!
Този път, хората не обсъждали, но в себе си решили, че старецът не е прав- 11 прекрасни коня, нима това не е благодат!
След една седмица, синът на стареца, който започнал да обяздва конете, паднал и си счупил и двата крака. Хората отново започнали да говорят :
- Прав беше старецът. Това не е благословия, а нещастие.
- Вие сте пълни с разсъждения. От къде знаете, това благословия ли е или нещастие? Кажете просто, че синът ми си счупи краката. Това са фактите. Кой знае, дали това е благословия или нещастие? Животът ни се дава на парченца, повече не ни е дадено да знаем.
След няколко седмици, страната започнала война и всички момчета от селото били взети войници. Цялото село плачело, защото знаело, че повечето от тях никога няма да се върнат. Синът на стареца, обаче , останал при баща си, защото бил инвалид. Хората отново отишли при бащата и казали:
- Ти пак беше прав, старче. Твоят син със сигурност ще остане жив, а за нашите – не знаем. Твоето е благословия.
Старецът отвърнал :
- Вие продължавате да съдите. Факт е само, че моя син си е останал в къщи. Само абсолютът знае, дали това е благословия или нещастие…
Докато съдите, вие не растете и не се развивате. Разсъждението означава застинало състояние на ума. Умът обича да разсъждава, защото развитието е рисковано и неуютно. В действителност, пътешествието никога не свършва; завършва една част от пътешествието и започва друга. Животът е просто един безкраен път …
цитирай
10. ramus - В такава тема на основния текст...
10.10.2012 13:29
налице е доста неочакван обрат в насоката на коментарите - станаха копи-паст на притчи и дори мъдри извеждания на народен опит...
Целите на която и да е притча е да предпостави условен измислен контекст в който да е налице лесна за представи измислена реалност. И вече чрез нея, да се изведе някаква идея, която да е някаква форма на екстракт на опит и знания, надхвърлящи далеч стандартния всекидневен матричен мироглед. И оттам носещи известни примери за т.н. "мъдрост" или послание. По този начин убедителността на заключенията и извеждането придобиват някаква "стойност" според народните средностатистически разбирания. А и добиват и тежест - за тоя, който ги изрича.
=============
Разсъжденията и умът, цитирани тук са представени напълно погрешно, макар и да е налице някаква форма на адекватност спрямо контекста и целите за които се използва притчата. И там е въпроса - за определен контест, за част, за вътре в някакъв оформен, но ограден периметър, нещо изглежда валидно. Но само ако се мръднат границите и периметъра и отправните заложени положения... валидността и адекватността на изводите и обобщенията почва да клони към нула и дори към обратни положения.
Та - да съдиш и да разсъждаваш - не е едно и също. Освен това, т.н. "Разсъждения" както са изведени, точно затова са и показани колко са ограничени, едностранчиви - характерно за наивните и тясно-скроени хора, за които животът представлява много тясно и малко описание и то е тяхно собствено отражение. И в коментарите ясно се вижда. Както и в основния текст, пристрастието е толкова ясно изразено.
Да фантазираш и да опитваш да прогнозираш - няма нищо общо нито с разсъжденията, нито със съденето. Разсъжденията са просто инструмент - въпроса е НА КОГО - защото след като са инструмент, те са само "продължение и патерица" на нечие намерение...
Онова, което горе в притчата мъдреците наричали ФАКТ, е начина по който работи разума - безпристрастно и спокойно. Съденето идва заради отношението а наличието на РАЗУМ по принцип е състояние на съзнанието, при което най-характерното е именно БЕЗ-ПРИСТРАСТ-НОСТ. Това е възможно само когато е налице липса на ОТНОШЕНИЕ и ИЗЖИВЯВАНЕ. А това е по силите на малцина от малцината...
===============
Колкото до женския оргазъм - не че не е написано много за него. Но да се пише и говори - е лесно. И затова множеството го предпочитат. И както в притчите по-горе - всичко опира до широтата и скроеността на СУБЕКТА. Защото и думите и делата... и изживяванията са просто неговото отражение. А той дори не го разбира...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kassandra
Категория: Лични дневници
Прочетен: 463424
Постинги: 114
Коментари: 503
Гласове: 10525
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031